Imád vezetni, jól ismeri a fővárost és szívesen beszélget? Ha mindez jellemző Önre, érdemes elgondolkodnia azon, hogy a taxizást választja hivatásának, ám fontos tudnia, hogy ehhez új külsőt kell kapnia az autójának. Bízza szakértőkre a taxi fóliázást, így autója eleget tehet az előírásoknak és Ön is teljes mértékben elégedett lehet!

A fővárosi taxik megjelenése szigorú szabályokhoz van kötve, az egységes arculat érdekében pontosan meg van határozva a szín, a dekoráció, a betűtípus, de még az is, hogy hol és hogyan kell feltüntetni az utazáshoz kapcsolódó információkat. A szabályok betartása már önmagában összetetté teszi a taxi fóliázást, ráadásul az utasok elégedettsége is fontos ahhoz, hogy minden gördülékeny legyen. A legtöbben azonban a saját autójukat használják a munkához, ezért sokkal többre van szükség, mint a taxirendelet betartása, de még az utasok jó benyomása sem elegendő.

Az autó igen nagy értéket képvisel tulajdonosa számára, ezért a fóliázás céljáról függetlenül lényeges a szakszerű, precíz munka, és a kiváló minőségű alapanyagok használata. Ha fóliázásról van szó, nem lehet figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy hogyan viseli mindezt az autó fényezése, annak sérülése ugyanis nem csak esztétikailag problémás, hanem a javítása is költséges. A profi taxi fóliázás lehetővé teszi, hogy a fóliát az eredeti fényezés károsodása nélkül lehessen eltávolítani, sőt, kifejezetten védje azt, ameddig rajta van, ezért sem mindegy, milyen cégre bízzák a munkát az autótulajdonosok. Végül nem mellékes a taxi fóliázás költsége sem, szép és tartós megoldásra van szükség, de korántsem mindegy, hogy ezért milyen összeget kér el a kiválasztott cég.

Szeretne találni egy csapatot, akik színvonalasan, a tulajdonosok igényeit is szem előtt tartva végzik a taxi fóliázást? Cégünk, az Autodekor.hu Bt. pontosan ezt tudja nyújtani az ügyfeleknek, ezért érdemes hozzánk fordulnia. A www.automatricak.hu weboldalon mindent megtudhat tevékenységünkről és referenciaképeink alapján győződhet meg hozzáértésünkről. Amennyiben úgy dönt, hogy nem keresgél tovább, hanem ránk bízza a taxi fóliázást, várjuk megkeresését a +36-30-646-6293-as telefonszámon vagy az info@automatricak.hu e-mail címen!