Méretre vágott lemezekre lenne szüksége, de nem tudja, melyik céget bízza meg a feladattal? Precíz, ugyanakkor gyors munkát szeretne, és fontosnak tartja a megfizethető árat is? Kevesen tudnak mindezeknek az elvárásoknak megfelelni, de cégünk, az Euro-Fém Kft. pontosan ezt tudja nyújtani Önnek is, ha ránk bízza a lemezvágást!

Különféle fémlemezeket az ipar szinte minden területén alkalmaznak, ám ahány üzem és munkafolyamat, annyi féle igény merülhet fel. A lemezmegmunkálás lehetővé teszi, hogy a munkadarabok tökéletesen eleget tegyenek a követelményeknek, ezen belül azonban többféle technológiára lehet szükség. Az egyik leggyakrabban alkalmazott eljárás a lemezvágás, melynek segítségével a kívánt méretre és formára lehet alakítani a fémlemezeket. Bár manapság már anyagösszetételtől és anyagvastagságtól függetlenül nagy méretpontossággal, ráadásul gyorsan lehet dolgozni, mindez csak egy jól megválasztott partnerrel lehetséges.

lemezvágás egyfelől professzionális berendezéseket kíván, másfelől pedig a technológiát jól ismerő, tapasztalt szakembereket. A munkát ugyanis a gépek végzik, a gépeket viszont szakértők állítják be és vezérlik, vagyis mindkét feltételnek adottnak kell lennie ahhoz, hogy a lemezek maradéktalanul eleget tegyenek az igényeknek. Mindemellett nem lehet figyelmen kívül hagyni a lemezvágás árát, egy jó cég azonban a korrekt díjszabásra is nagy figyelmet fordít, így a színvonalas munkát elérhető áron kapják a megrendelők.

Nekünk, az Euro-Fém Kft. szakértőinek a lemezvágás rutin feladatnak számít, a gépparkunk és a tapasztalatunk is adott ahhoz, hogy minden, akár speciális elvárásnak eleget tudjunk tenni. A www.euro-fem.hu weboldalon részletesen tájékozódhat cégünkről, az általunk biztosított lehetőségekről és megtekintheti referenciáinkat, ha szeretne képekben is meggyőződni munkánk színvonaláról. Ha úgy érzi, hogy minket keresett, kérje bátran ajánlatunkat lemezvágásra, várjuk megkeresését a +36-20-971-6829-es telefonszámon, valamint az info@euro-fem.hu e-mail címen!