csomagszállítás Írországba velünk háztól házig történik. Ön megrendeli a szolgáltatást, mi elvisszük a csomagot, ilyen egyszerű!

A csomagszállítással foglalkozó cégek feladata a rájuk bízott küldemények kézbesítése. Ez a szolgáltatás azonban eltérő díjazással vehető igénybe és az is változó, hogy mit vállalnak az egyes cégek. A mi cégünk a csomagszállítást Írországba teljesen ügyfélbarát módon bonyolítja le. A csomagszállítás Észak-Írországba és Írországba háztól házig rendelhető meg, ennek köszönhetően a legnagyobb kényelmet tudjuk biztosítani minden megbízónknak. A küldeményeket Önnek csupán össze kell készítenie, figyelve arra, hogy a csomagolás szállítás biztos legyen. Érdemes a csomagoláshoz minőségi csomagolóanyagokat használni, ügyelve a törékeny tárgyak gondos összekészítésére. Rajtunk nem múlik a csomagok sérülésmentes szállítása, mert amit egyszer bepakoltunk, azt már csak a célhoz megérkezve fogjuk kipakolni.

csomagszállítás Írországba minden díjat tartalmaz, az aktuális árakról a honlapon informálódhat, az Áraink menüpontban. Nem dolgozunk rejtett költségekkel, minden tételről tájékoztatjuk a megbízókat és a teljes költséget belefoglaljuk a csomagszállítási díjakba. A csomagszállítás Írországba mindig a megbízó címéről indul és az átvevő címénél ér véget. Ezzel az ügyfél válláról vesszük le a terhet és segítünk abban, hogy jó ár-érték arányban igénybe vehető csomagszállítást tudjon megrendelni. Az előre egyeztetett időpontban átvesszük a csomagot és Önnek több dolga nincs vele.

csomagszállítás Írországba és Észak-Írországba velünk a legegyszerűbb, mert arra törekszünk, hogy az ügyfeleknek minél kevesebb feladata legyen a csomagokkal. A cégünk ügyfélbarát és megbízható szolgáltatásairól a honlapon, a www.hck-futar.hu webcímen tud informálódni. A HCK Futárszolgálat minden csomagot sajátjaként kezel és időben, épségben eljuttat a címzettnek. A csomagszállításról minden tájékoztatást megadunk a weblapon látható elérhetőségeken, a +36-30-94-32-223 telefonszámon és a hckfutar@gmail.com email címen.