A padlóburkolat kiválasztása mindenhol egyformán nagy figyelmet érdemel, de tény, hogy ahány épület, annyi féle szempont merülhet fel. Ahol nagy igénybevételre kell számítani, ott a műgyanta padló az egyik legjobb döntés, az ugyanis kiemelkedően tartós és ellenálló. A jó választás azonban korántsem jelenti azt, hogy a későbbiekben már nem kell foglalkozni a burkolattal, a műgyanta padló tisztítása, karbantartása sem kevésbé lényeges feladat.

Természetes, hogy egy oktatási intézményben, sportlétesítményben vagy éppen gyárban rendszeresen tisztítva van a padló. A takarító személyzet azonban hiába végez alapos munkát, a PVC, linóleum burkolat csak professzionális segítséggel tudja hosszú időn át megőrizni épségét és szépségét. Nem szabad ugyanis elfelejteni, hogy ennél a burkolat típusnál a speciális védőréteg kapja a főszerepet, vagyis a tisztítás, karbantartás sem történhet átlagos eljárással.

Ahhoz, hogy a burkolat csúszásmentes maradjon vagy megőrizze elektrosztatikus vezetőképességét, egyszóval kifogástalanul funkcionáljon, szakszerű megoldásra van szükség. Pontosan tisztában kell lenni azzal, hogy milyen védőréteg tud eleget tenni az alkalmazási területen felmerülő igényeknek, és a megfelelő eszközöket kell bevetni a munkához.

Szakértelem, tapasztalat és komoly eszközpark nélkül nem lehet elvégezni egy ilyen feladatot, de ez még önmagában kevés. A PVC, linóleum padló tisztítása szoros együttműködést követel a megrendelő és a cég között, hiszen pontosan egyeztetni kell a részleteket, ez garantálja a tökéletes végeredményt.

Úgy látja, elérkezett az idő, hogy egy szakértőkből álló csapat vegye kezelésbe a padlóburkolatot intézményében? A PVC, linóleum, sőt, akár a speciális, ESD padló tisztítása sem jelent akadályt cégünknek, az ÁM System Bt.-nek! A tisztításhoz, karbantartáshoz alkalmazott technológiát mindig az egyedi igényekhez igazítjuk, így Önnek is pontosan azt tudjuk nyújtani, amire szüksége van. Szolgáltatásunkról a www.amsystem.hu weboldalon tudhat meg többet, ajánlatért pedig keressen minket bátran a +36-70-339-3555-ös telefonszámon vagy az info@amsystem.hu e-mail címen!