Fitnesz eszközök telepítését tervezi a szabadban? Ezzel nagyon sokat tehet az emberek egészségéért, ugyanis lehetőséget nyújthat a friss levegőn való mozgásra. Ebben az esetben szükséges a telepítés utáni, ha pedig már van kondipark a környezetében, lényeges a rendszeres ellenőrzés és karbantartás. Hozzáértő szakemberek elvégzik a feladatokat, így könnyen gondoskodhat a biztonságról.

A testmozgás nagyon fontos a mindennapi életben, a gyermekeket és a felnőtteket tekintve is. A mozgás segít az egészséges testsúly fenntartásában, az energia növelésében, az izmok és az immunrendszer erősítésében, az agyműködés serkentésében, és csökkenti a különböző betegségek kialakulásának kockázatát.

A legjobb megoldás szabadtéren sportolni, hiszen így a friss levegőn van lehetőség a különféle mozgásformák kipróbálására, rendszeres űzésére. Erre a célra szolgálnak a kültéri fitnesz eszközök, amelyek többféle változatban elérhetőek.

Ha Ön a felelős a települése fejlesztéséért, intézmény, strand, vagy létesítmény fenntartásáért, érdemes a kültéri sporteszközök telepítésére kiemelt figyelmet fordítani. Ha pedig már rendelkezésre állnak, lényeges teendő a rendszeres kondipark ellenőrzés.

Nagyon fontos a biztonságos használat, és a célnak megfelelő környezet, amit szakemberek vizsgálnak. A kültéri fitnesz eszközök ellenőrzése során minden részletre ügyelnek, felhívják a figyelmet a sérült, hibás eszközökre, amelyek javítása vagy cseréje nem maradhat el. A kondipark ellenőrzését követően pedig dokumentumot adnak át, amely tartalmazza, hogy milyen állapotban vannak az adott sporteszközök, és a mozgásra kialakított terület.

Előzze meg a baleseteket, biztosítson minden szempontból megfelelő környezetet a sportolásra! Vegye igénybe cégünk, a SZAMEI Kft. szolgáltatását, és bízza ránk a kültéri fitnesz eszközök ellenőrzését! Részletesen informálódhat a tevékenységünkről a www.szamei.hu internetes oldalon, és készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-4282313-as telefonszámon, vagy a szamei@szamei.hu e-mail címen.