A repülőgép ellenőrzése, és a műszaki állapotfelmérés nagyon fontos feladat. Szeretné a motorral kapcsolatos nagyobb kiadásokat megelőzni? Lényeges, hogy rendszeresen sor kerüljön a karbantartásra, és hozzáértő, gyakorlattal rendelkező szakemberekre bízza a repülőgép hajtómű szervizelést.

A repülőgép olyan légi közlekedési eszköz, amely a típusától függően több célra alkalmas. A személyszállító gépek sok ember utaztatását végzik, ezért itt fokozottabban fontos a hibátlan műszaki állapot fenntartása.

A repülőgép hajtómű szervizelés rendszeres elvégzése még lényegesebb, mint egy gépjármű esetében. A repülőgép lehet légcsavaros hajtású és sugárhajtású. A szakemberek, akik a repülőgép hajtómű szervizelést végzik, nagyon alaposan ismerik ezeknek a működését, és tudják, hogy mire kell fokozott figyelmet fordítani.

Ha egy alkatrész meghibásodik vagy elhasználódik, abból óriási probléma lehet, ami sok ember életét veszélyezteti. Ha nem végzik el időben a szükséges javításokat, akkor katasztrófa történhet, amely során nem csak a nagy értékű gép sérülhet meg, hanem az utazók is.

Nagyon fontos a problémák megelőzése, ezért rendszeresen ellenőrizni kell a motor működését, az alkatrészek állapotát. A nagy tudású szakemberek pontos méréseket, vizsgálatokat végeznek, kijavítják a hibát, vagy kicserélik az alkatrészt, és letesztelik a motort. Ha szükséges, elvégzik a teljes cserét annak érdekében, hogy a működés biztonságos és tökéletes legyen.

A repülőgép hajtómű szervizelés közben dokumentálják az elvégzett munkát, és szervizkönyvet vezetnek. Ha rendszeresen elvégezteti a karbantartást, akkor rengeteg pénzt spórolhat meg, mivel az időben észrevett hiba könnyebben javítható, és teljes csere nélkül megoldható.

A repülőgép hajtómű szervizelés célja, hogy a gép műszaki szempontból megfeleljen az előírásoknak, alkalmas legyen a repülésre, és kifogástalanul működjön. Ebben segít cégünk, az Aerometal Kft., megbízható kezekben tudhatja a repülőgép hajtómű szervizelést. Látogasson el a www.aerometal.hu weboldalra, ahol részletesen informálódhat a tevékenységünkről! Keressen bennünket a 06-20-9926034-es telefonszámon, vagy a motor@aerometal.hu e-mail címen!