Eldöntötte, hogy belevág a korszerűsítésbe, és lecseréli a régi állványokat, amik már nem tudják kiszolgálni az igényeket? Ha új raktári polcrendszerekkel szeretné felszerelni a csarnokot, nem csupán személyre szabott megoldásokra, hanem átfogó szakmai támogatásra van szüksége. Mi mindennel tudja támogatni céljai elérésben egy felkészült partner?

Bár vannak előre gyártott, készen megvásárolható állványok is, ha olyan raktárberendezést szeretne, amivel javítható a termelékenység, valami másra van szüksége. Ha nem éri be az átlagos megoldásokkal, egyedi polcrendszerben érdemes gondolkodnia, amihez – ha jól választ partnert – teljes körű szolgáltatást kap.

  • Az első lépés ebben az esetben a helyszíni felmérés és konzultáció, mely során a szakemberek górcső alá veszik a csarnokot, a meglévő berendezést, sőt, a munkastílust is, és mindezek alapján adnak egy műszaki javaslatot.
  • Ha az egyezség megszületik, következhet a tervdokumentációk elkészítése, ami az igényektől és a kiválasztott berendezések komplexitásától függően lehet egy egyszerűbb vázlatterv, de akár egy részletgazdag, fotorealisztikus képekkel ellátott terv is.
  • Amint a tervek elfogadásra kerülnek, máris kezdődhet a gyártás, ami ideális esetben még külső beszállítóktól érkező részegységekkel együtt is reális időn belül lezajlik, sztenderd berendezések esetén pedig egészen minimálisra csökkenthető a várakozási idő.
  • A teljes körű szolgáltatás magába foglalja a telepítést, helyszíni kivitelezést is, ami nem csak azért fontos, hogy minden zökkenőmentes legyen, hanem általában ez a feltétele a garanciának is.
  • Egy jó partner azonban még ezt követően sem hagyja magára, és igény szerint vállalja az évenként szükséges felülvizsgálatot, továbbá a karbantartást, illetve ha valamelyik berendezés állapota megköveteli, a javítást is.

Ha Ön is így képzeli el a korszerűsítést, cégünkre, a MAXI-SZER Kft.-re mindenben számíthat! A www.maxiszer.hu weboldalon megismerkedhet a raktári polcrendszerekkel és kiegészítő lehetőségekkel, +36-20-268-5760-as telefonszámon vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen pedig ajánlatot is kérhet, ha meggyőzőnek találta tevékenységünket!