Mi a közös a kerti tó ásásban, az épületbontásban és a parkolók építésében? Legyen szó bármilyen földmunkáról, az elő- vagy utómunkálatok között mindig ott szerepel a szakszerű szállítás is. Akár arról van szó, hogy a helyszínre kell juttatni a szükséges földmennyiséget, akár a bontott áru szállításáról kell gondoskodni, profi segítségre van szükség.

A földmunka minden esetben megköveteli a jól megválasztott munkagépek alkalmazását, ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a folyamat hatékony, a végeredmény pedig precíz legyen. Természetesen ehhez hozzátartozik a csapat szakmai jártassága és tapasztalata is, a kettő együtt garantálja a terület szakszerű előkészítését, vagyis a tökéletes alapokat a későbbi munkához. De mi a helyzet a logisztikával?

A legtöbben a munka eredményét helyezik előtérbe, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy bármi legyen is a cél, a földmunkát mindig kísérik szállítási feladatok. A termőföldet, sódert, murvát vagy egyéb ömlesztett árut a helyszínre kell juttatni, a keletkező többletföldtől vagy bontási hulladéktól pedig meg kell szabadulni.

Mindezek közül a bontott áru szállítás a legnagyobb körültekintést igénylő feladat, ez ugyanis sokkal több, mint átlagos szállítás. Itt nem csak a szállított áru mennyisége okozhat kihívást, a hulladék jellegéből adódóan ugyanis a lerakás is nagy figyelmet érdemel, hiszen szem előtt kell tartani a környezetvédelmi szempontokat. A bontott áru csak hivatalos lerakóhelyre kerülhet és befogadó nyilatkozatra is szükség van, így lehet szakszerűen és szabályosan eljárni az ügyben.

Ha profi segítségre van szüksége, bízza ránk az ömlesztett áru, többletföld és bontási hulladék szállítását! Cégünk, a Böhmer Kft. mindig alapos munkát végez, ráadásul kedvező feltételek mellett, így Önnek is a maximumot tudjuk nyújtani. Tevékenységünkről és az igénybe vehető szolgáltatásokról bővebben tájékozódhat a www.bohmerkft.hu weboldalon, ajánlatot pedig a +36-28-559-495-ös telefonszámon vagy a bohmerkft2002@gmail.com e-mail címen kérhet. Várjuk megkeresését!