Szeretné a lehető legkevesebb költséggel megúszni a költöztetést, hogy megtakarított pénzét inkább új otthonára fordíthassa? Biztos benne, hogy megéri egy olyan céget választania, ami a piaci árnál jóval alacsonyabban dolgozik?

Senki sem szeretne feleslegesen költekezni, különösen akkor, amikor egyébként is sok kiadással kell számolnia. Elsőre talán jó választásnak tűnhet az ár alapján dönteni, ám az olcsó költöztetésnek lehetnek buktatói, és könnyen előfordulhat, hogy nem csak rengeteg bosszankodással, hanem végül extra kiadásokkal kell számolnia.

A leggyakoribb eset, hogy a feltüntetett árak nem tartalmaznak minden szolgáltatást, így a végösszeg végül sokkal magasabb lehet, mint azt várta. Felárat kérhetnek például hétvégi költöztetésért, de felszámolhatják a behajtási engedély költségét vagy éppen a csomagoláshoz biztosított dobozok árát. Ezt csak alapos tájékozódással vagy akár konkrét árajánlattal tudja elkerülni.

A váratlan extra költségnél rosszabb eset, ha a vállalkozásról kiderül, hogy nem rendelkezik azzal a felszereltséggel, amire szükség lenne a megbízható költöztetéshez. Egy kétes állapotú teherautóval nem lehet gondoskodni sem a biztonságról, sem pedig a határidőkről, itt tehát az alacsony ár csökkent színvonalat jelent.

Olcsó lehet a költöztetés akkor is, ha a cég a sofőrön vagy épp a rakodók bérén spórol, ez a szakértelem egyértelmű hiányát feltételezi. Ha nem egy rutinos, összeszokott csapat végzi a költöztetést, annak könnyen lehet a vége, hogy sérülnek a holmik, ami végül plusz kiadást eredményezhet.

Egy profi cég ügyel arra, hogy a jármű állapota kifogástalan legyen és minden felszerelés rendelkezésre álljon, amire szükség lehet. Tapasztalt csapatot küld a helyszínre, akik szakszerűen és lelkiismeretesen dolgoznak, hogy a költöztetés folyamata stresszmentes legyen a megrendelőknek.

Ha erre van szüksége, válassza cégünket, a Vig-Pack Kft.-t, ami talán nem a kedvező árakkal hirdeti magát, viszont garantáltan színvonalas szolgáltatást nyújt! Tevékenységünkről a www.koltoztetes-vigpack.hu weboldalon tájékozódhat, ajánlatot pedig a +36-20-510-9705-ös telefonszámon vagy a
vigpack.kft@gmail.com e-mail címen tud kérni!