Kedvence életkora vagy állapota megköveteli, hogy lassan felkészüljön a búcsúztatásra, és utánajárjon a lehetőségeknek? A családtagként szeretett kutyusoktól nem könnyű végső búcsút venni, ezért a lehető legkíméletesebb megoldásra van szükség, amit a kutyahamvasztás tud megadni a gazdiknak!

A kutyusok végtelen sok szeretetet tudnak adni, nem csoda hát, hogy a legtöbb családban kitüntetett szerepet kapnak a házi kedvencként tartott ebek. Azt viszont be kell látni, hogy földi életük lényegesen rövidebb, mint az embereké, átlagos életkoruk 10-12 év, ráadásul ezt is lerövidítheti betegség vagy akár baleset.

A gazdik érzik, ha már számítani lehet arra, hogy elvesztik kedvencüket, egy ilyen eseményre pedig jobb minden tekintetben felkészülni. Az óriási lelki tehertől nem lehet mentesülni, viszont ha a búcsúztatás részleteiről megszületik a döntés, egyszerűbbé tehető a folyamat, ami nagyon jól fog jönni, amikor elérkezik az idő.

A temetés helyett ma már egyre többen választják a kutyahamvasztást, ezzel kapcsolatban azonban sokféle tévhit kering. A legfontosabb, amint tudni érdemes, hogy egy jó cég csakis egyéni hamvasztást vállal, ez a méltó búcsú záloga. Aki szeretné még inkább meghitté tenni a búcsúztatást, dönthet úgy is, hogy a helyszínen legyen a hamvasztás, amit össze lehet kötni egy rövid szertartással.

Ezzel a megoldással azt lehet nyerni, hogy lényegében semmilyen teendő nem terheli a gazdikat, mindent átvállal a megbízott cég. Ha nem kell ügyintézéssel vesződni, nem kapkodás és stressz fogja átitatni az egyébként is nehéz időszakot, így igazán szeretetteljessé tehető az utolsó út. A hamvakat akár meg is lehet őrizni, emléket állítva ezzel a családtagként szeretett kutyusnak.

Csapatunkra mindenben számíthat, ha elérkezik az idő, mobil berendezéssel és profi csapattal érkezünk a helyszínre, hogy Önnek ne legyen gondja semmire. Szolgáltatásunkról a www.tetemszallitasbudapesten.com weboldalon tájékozódhat, és ha elérkezik az idő, a +36-30-311-7788-as telefonszámon tud kapcsolatba lépni velünk!