Túlméretes rakomány áthelyezésére van szükség, amit szeretne minél könnyebben és gyorsabban megoldani? Nagyon fontos a biztonságos körülmények között történő szállítás? A megengedettnél nagyobb méretű és súlyú rakományok esetében elengedhetetlen az engedélyek beszerzése. Hozzáértő szakemberek segítséget nyújtanak ebben, és biztosítják a túlméretes járművek szakkíséretét is.

A biztonságos közlekedés érdekében minden vezető feladata a szabályok betartása. Éppen ezért nélkülözhetetlen az ismeretek elsajátítása, majd a kihelyezett forgalomtechnikai eszközök figyelembe vétele. Az utakon a megengedett súlyú és méretű járművek indulhatnak el. Ha túlsúlyos vagy túlméretes szállítmányról van szó, nem maradhat el az engedélyek beszerzése, az útvonal körültekintő megtervezése.

Közlekedésbiztonsági szempontból lényeges a túlméretes járművek szakkísérete, amely során szükség van a sárga figyelmeztető jelzésre, valamint más előírt jelzőeszközökre is. Célszerű olyan szolgáltató segítségét kérni, ahol teljes körű támogatást nyújtanak, és minden részletet illetően eleget tesznek az elvárásoknak. Ezáltal a követelmények szerint, sok időt és energiát spórolva, a legbiztonságosabb módon oldhatja meg a szállítást.

A túlméretes járművek szakkísérete során kizárólag tapasztalt sofőrök végzik a munkát, és probléma nélkül sor kerülhet a haladást akadályozó tárgyak eltávolítására. Az ország egész területén, és külföldön is lebonyolíthatóak gördülékenyen a feladatok.

Gondoskodjon a biztonságos, minél gyorsabb és egyszerűbb szállításról profi segítséggel! Vegye igénybe cégünk, a Veressped Nemzetközi Szállítási Szolgáltató Bt. szolgáltatását, és intézze gördülékenyen a feladatokat!

Nagy tapasztalattal vállaljuk a teendők ellátását, nem okozhat gondot a túlméretes járművek szakkísérete, valamint a szükséges engedélyek beszerzése, az útvonal részletes megtervezése sem. Informálódjon bővebben a www.veressped.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy a veressped@veressped.hu e-mail címen!